Professionelt Hjemmeside design

Udvikling & optimering af Hjemmesider & Webshops

Hjemmeside til bilforhandler, autoophugger/skrotbil eller autoværksted

Få en hjemmeside der kører som en drøm. Vi tilbyder hjemmesider specielt designet til bilforhandlere og autoophuggere.

Uanset om hjemmesiden skal bruges til salg af biler, eller blot fremvise virksomhedens funktioner og muligheder står vi klar til at hjælpe med at designe og udvikle en moderne hjemmeside der er både er brugervenlig og funktionsdygtig. Siden vil også fungere og se flot ud på både computere og mobiltelefoner.

Når siden er udviklet overdrager vi fuld adgang til at redigere i indholdet og billederne med WordPress der gør hele processen nem at lære. Såfremt det ønskes er det muligt at bestille systemet der gør det hurtigt og let at sætte nye biler til salg. Domænet bliver registreret i virksomhedens navn, og alle filer og sider bliver fuldt ejet af jer.

Hjemmesiden kommer også gjort klar til søgemaskineoptimering, hvilket vil sige at det bliver lettere for nye besøgende at finde netop jeres virksomhed når der bliver søgt på internettet efter autoophuggere eller bilforhandlere. Og hvis ikke det var nok tilbyder vi ændringer på siden indtil i er 100% tilfredse med hvordan sider fungerer og ser ud.

Alle vores priser er ekskl. moms

Dette er vores garanti om at enhver hjemmeside vi udvikler er den bedste udgave den kan være. Vi sætter stolthed i at være på forkant med teknologien og udvikle produkter som både kunder og brugere sætter pris på. Kontakt os i dag for at høre nærmere om de muligheder vi kan tilbyde netop jer.

Domænenavn og webhotel

Inden din hjemmeside kan komme online, skal du bruge en lagerplads (Webhotel), hvorpå dine hjemmeside filer kan opbevares.

Vi har ikke et samarbejde med en webhotel udbyder, så i bliver ikke låst til et dyrt abonnement. I er derfor frie til at vælge webhotel og bestille domænenavn lige præcis der hvor i ønsker det. Det eneste krav er at webhotellet understøtter PHP og WordPress.

Såfremt i er usikre ved processen hjælper vi gerne med at guide jer gennem oprettelsen af domæne og webhotel trin for trin, ligesom vi gerne vil råde om priserne. Eksempelvis koster et gennemsnitligt webhotel 500 kr. om året, og et domænenavn koster typisk 99 kr. i oprettelse plus et årligt gebyr.

Vi anbefaler eksempelvis”Simply.com“, “Webhosting.dk” eller “one.com” som vi har gode erfaringer med, og deres priser er fornuftige.

Kontakt os for at høre mere om en pris på dit projekt.

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Skriv for at få en dialog omkring jeres online projekt. Vi står klar på e-mail til at svare på alle jeres spørgsmål vedrørende vores produkter.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit onlineeventyr!

4 + 9 =

error: Indholdet er beskyttet !