Professionelt Hjemmeside design

Udvikling & optimering af Hjemmesider & Webshops

Hjemmeside design

Store som små virksomheder har en ting til fælles: de skal alle bruge en hjemmeside i disse moderne tider.

Fra den lokale cykelforhandler til internationale brands, en hjemmeside er den primære måde hvorpå potentielle kunder finder mere information om produkterne og ydelserne de er interesseret i. 

hjemmeside design mobilvenlig

Vigtige hjemmeside funktioner

Derfor er det også vigtigt at hjemmesiden bliver designet optimalt fra top til bund. Uanset om man blot har brug for at vise kunderne åbningstider og kontaktoplysninger, eller om man tilbyder online shopping på siden skal den være brugervenlig, hurtig og flot at se på.

hjemmeside design webshops seo

Søgemaskineoptimering

Men udover de mere åbenlyse funktioner allerede nævnt, er der også en række funktioner der er mindst lige så vigtige. Mange hjemmesider får stort set ingen besøg dagligt, og det skyldes i høj grad mangel af søgemaskineoptimering (SEO).

De fleste nye besøgende på en hjemmeside kommer som regel fra en søgning på eksempelvis Google, og det er vigtigt at hjemmesiden er designet til at understøtte teknikkerne brugt i SEO. Jo bedre SEO optimeret en side er designet, jo højere i placeringerne vil siden ligge, og det vil på sigt skabe mange flere besøgende end hvis ikke denne del er gennemtænkt.

Mobilvenlig

En anden vigtig ting er at hjemmeside designet skal være optimeret til brug på både store computerskærme, såvel som små mobiltelefoner og tablets. Siden skal fungere uanset om de besøgende sidder i toget og leder efter information, eller om de sidder på kontoret. For at sikre din hjemmeside designer bygger siden optimalt kan du med fordel høre om de tilbyder responsivt webdesign.

Opdatering af tekst og billeder

Inden du bestiller en ny hjemmeside bør du også tænke på hvor ofte siden skal opdateres med ny information, og hvem der skal gøre det. Hvis du selv vil have mulighed for at rette i teksterne og billederne på hjemmesiden skal du gøre opmærksom på dette, og ofte vil du så få anbefalet et system hvor du kan logge ind og foretage dine ønskede ændringer.

Det koster som regel en smule mere end hvis siden skal være statisk og sjældent ændres. I det lange løb kan det dog være billigere selv at kunne rette et telefonnummer eller lægge nye blogindlæg op selv, frem for at skulle betale hver gang der skal ændres et komma.

hjemmeside design webshops seo

Brugerflow

Når du har besluttet dig for ovenstående punkter, kan du med fordel tænke over præcist hvor mange sider der skal være. Din hjemmeside designer vil med garanti sætte pris på at du har gennemtænkt navigationen. Det gælder alt fra simple “Om os” sider, til de mere avancerede såsom kontakt formularer, booking systemer eller webshop kategorier og indkøbskurve. Tegn eventuelt alle siderne som en hurtig skitse på hver deres A4 ark, på den måde kan du nemt danne dig et overblik over arbejdet der skal laves, og du får samtidig også en god fornemmelse for hvordan siden fungerer for de besøgende.

Inspiration

Sidst men ikke mindst kan du lade dig inspirere af andre designs på hjemmesider du godt kan lide. Du kan samle en lille liste af links med de bedste designs, så får din hjemmeside udvikler en god idé om hvilken retning du ønsker at gå i forbindelse med designet og udseendet.

Hvis du ønsker at bestille en webshop er der yderligere et par unikke ting der gør sig gældende under planlægningen af denne type. Tænk gerne over hvor ofte du ønsker at komme med tilbud, og hvordan du vil signalere dette på din side. Hvis du selv vil lave billeder og skifte dem ud når du har udsalg bør du helt klart nævne dette for din hjemmeside designer så de kan forberede plads på siden til dette.

Vi håber du har lært lidt mere om hvilke ting der gør sig gældende når du ønsker at bestille hjemmeside design, og uanset hvilken type webside du ønsker at du har en bedre forståelse for hvad der er vigtigt.

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Skriv for at få en dialog omkring jeres online projekt. Vi står klar på e-mail til at svare på alle jeres spørgsmål vedrørende vores produkter.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit onlineeventyr!

2 + 11 =

error: Indholdet er beskyttet !