Professionelt Hjemmeside design

Udvikling & optimering af Hjemmesider & Webshops

Søgemaskineoptimering – Opnå en god placering i søgersultaterne!

Søgemaskineoptimering handler kort fortalt om at sørge for at en given hjemmeside ligger i toppen af resultaterne på søgemaskiner såsom Google og Bing.

Når du bruger en af disse søgemaskiner vælger du sikkert et af de første resultater, fremfor at klikke videre til side 9 før du finder hvad du leder efter. Derfor er det vigtigt at en virksomhed der fx. sælger brune sko, ligger i toppen på søgemaskinerne når folk skriver “brune sko” i søgefeltet.

Søgemaskineoptimering

En hjemmeside kan rangere på mange nøgleord som man kalder dem, og det kan derfor være en vigtig del af udviklingen og styringen at inkludere SEO i overvejelserne på det administrative niveau. En god strategi kræver en kombination af sociale medier, research af nøgleord, brug af lokale SEO teknikker, samt anskaffelse af stærke backlinks.

Hvem kan have gavn af SEO?

Virksomheder der gerne vil have flere besøg på deres egen hjemmeside, kan med fordel benytte søgemaskineoptimering til at tiltrække potentielle kunder helt naturligt – nemlig når disse brugere søger efter information på nettet. Og ikke nok med at opnå mere trafik, kvaliteten på brugerne ligger ofte meget højere, end på eksempelvis AdWords, da folk selv har søgt og fundet frem til siden er mere tilbøjelige til at konvertere til et salg eller lead.

Søgemaskineoptimering er især en god idé i kombination med en social medie strategi, og en betalt annonce kampagne, tilsammen kan disse tre metoder komplimentere hinanden og på sigt skabe et naturligt flow af trafik til enhver type hjemmeside.

Søgemaskineoptimering

Hvad vi tilbyder

Hos Prowebdesign.dk udvikler vi ikke blot hjemmesider, vi hjælper også med at optimere siden og sørger for backlinks til at gro jeres virksomheds online eksponering når siden er gået live. Det er vigtigt at enhver side er optimeret effektivt i forhold til søgemaskinernes retningslinjer, for at maksimere chancen for at komme til toppen i søgeresultaterne.

Hos Google er det også vigtigt at sider har en stærk social tilstedeværelse, det hjælper nemlig også med at rangere siden. Vi tilbyder at hjælpe både med on-site optimering, såvel som off-site optimering. Det vil sige at vi både sørger for at skabe optimeret indhold på siden, samt at skaffe backlinks og bygge jeres sociale medier op.

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Skriv for at få en dialog omkring jeres online projekt. Vi står klar på e-mail til at svare på alle jeres spørgsmål vedrørende vores produkter.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit onlineeventyr!

5 + 11 =

error: Indholdet er beskyttet !