Professionelt Hjemmeside design

Udvikling & optimering af Hjemmesider & Webshops

Ny hjemmeside eller webshop i WordPress?

WordPress er det absolut mest populære system brugt til at designe og vedligeholde hjemmesider for de små, såvel som de store virksomheder.

Oprindeligt designet for at gøre det let for bloggere at lægge deres indhold online, er WordPress i dag vokset til at fylde over 25% af alle hjemmesider på internettet. Og med god grund.

Design af WordPress hjemmeside

Systemet kan bruges af alle og enhver, og det kræver ikke den store tekniske viden for let og hurtigt at kunne lave nye indlæg, redigere i sider eller oprette kontaktformularer og indsætte videoklip m.m.

Hos Prowebdesign.dk tilbyder vi at lave din hjemmeside med WordPress så du kan fokusere på at skrive knaldgodt indhold, uden at skulle dykke dybt ned i tekniske begreber.

Vi er eksperter i at udvikle flotte hjemmesider der virker på både stationære computere, såvel som mobiler og tablets – så alle jeres brugere får den samme gode oplevelse, uanset hvordan de kommer ind på jeres hjemmeside. 

Design og udvikling af wordPress hjemmeside

WordPress virker også godt hvis der er flere brugere som skal arbejde med indholdet, da man kan oprette et ubegrænset antal af redaktører som hver især kan lave nye sider eller redigere i eksisterende, alt sammen uden at skrive én eneste linje programmeringskode. 

WordPress har også et hav af ekstra komponenter som man kan installere, blandt andet billedgallerier, mail lister, webshops, live chat og meget mere. Så uanset om du er ude efter en ny personlig blog, et portefølje til at fremvise produkter eller kunst, eller endda en større side der beskriver jeres komplekse virksomhed i detaljer, kan vi hos Prowebdesign.dk hjælpe jer med at finde netop den løsning der passer jer bedst!

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Skriv for at få en dialog omkring jeres online projekt. Vi står klar på e-mail til at svare på alle jeres spørgsmål vedrørende vores produkter.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit onlineeventyr!

9 + 11 =

error: Indholdet er beskyttet !